Leden

George van den Handel (secretaris)

Ik ben geboren te Rotterdam .Ik ben de secretaris van deze fotoclub mijn favorieten onderwerpen zijn  dierenfotografie tabeltop nachtfotografie portretfotografie en nog veel meer. Ik ben uw eerste contact persoon via deze site ik hoop u snel in persoon te
spreken en te ontmoeten.
Met vriendelijke groeten George.

Rien Griep (Voorzitter)

Fotograferen is mijn hobby. Ík ben gefascineerd door de techniek van de camera en het maken van de opname, maar het gaat natuurlijk om het resultaat: de foto.  IK bekijk de wereld om me heen door de lens van mijn fototoestel en probeer wat ik zie vast te leggen in portretten, landschappen, stadsgezichten en noem maar op. Het maakt niet uit of dat een papieren afdruk, een beeldje in een telefoon of op een beeldscherm is. In de moderne fotografie zijn de mogelijkheden onbegrensd.
In de fotoclub kan ik mijn foto’s naast het werk van anderen leggen. Ik leer daarvan en deel mijn kennis met anderen.
Ik ben al sinds 1975 lid van de club en ben sinds 2015 voorzitter. Dat ben ik trouwens voor de tweede keer, in een grijs verleden was ik dat ook al eens.
Het is leuk om in een jaarprogramma praktisch vorm te geven aan de ideeën die leven onder de leden. Samen met de andere bestuursleden zorg ik voor de organisatie van de activiteiten. Daarnaast promoten we de club op zoveel mogelijk manieren, omdat we onze hobby graag met velen willen delen!

Karin Lewis (Public Relations)


Hallo mijn naam is Karin Lewis.
Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en woon in het mooie tuindorp Vreewijk. Mijn grootste hobby is fotograferen en ik vind dat ik daar nog heel veel van moet leren en daarom ben ik lid van de club. Daarnaast is tuinieren mijn lust en mijn leven. Ook doe ik vrijwilligerswerk, waarbij ik bijvoorbeeld mensen help met het invullen van formulieren of het doen van aanvragen op verschillende gebieden. Ik ben daarnaast ook bestuurslid van fotoclub, ik zorg voor de p.r., onderhoudt contacten naar buiten en zorg op de clubavonden voor de inwendige mens.

Jan Poldervaart

Mijn naam is Jan Poldervaart. Ik ben geboren Rotterdammer en nu woonachtig in Barendrecht.
Sinds een aantal jaren ben ik lid van fotoclub de Phoenix.  Een gezellige fotoclub met vele activiteiten.
Leerzaam voor de leden en leuke contacten. Ik wil iedereen die een kijkje neemt op deze website uitnodigingen eens vrijblijvend een foto club avond te bezoeken. Misschien zie ik u ook wel op onze fotoclub.

Fred van Tiel

Frits Kröger

Over het algemeen fotografeerde ik in de natuur en hield ik daar een aantal losse foto’s aan over.
Door een verdiepingscursus van de Fotobond ben ik meer thema’s gaan uitwerken in series. Waarbij ik graag mijn macrolens op de camera zet.

Wil Klinklogeman